Vi söker ny Verkstadschef

Vill du arbeta med oss?

VERKSTADSCHEF till Huddinge Däck & Fälg AB
Huddinge Däck och Fälg AB är en däckverkstad för alla fordon. Vi ligger i Huddinge kommun. Vi har över 40 års erfarenhet i branschen och servar hela Stockholmsområdet med däck, fälgar och tillhörande service. Vi ingår i Kransengruppen tillsammans med 8 andra däckverkstäder i Stockholm och Mälardalen.

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom arbetsledning och inom däckbranschen? Lockas du av en roll med frihet under ansvar? Vi letar efter dig som vill vara med och leda utvecklingen av Huddinge Däck & Fälg.

Som verkstadschef ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i fokus. Tjänsten innebär att du förutom den dagliga driften av verkstaden kommer att arbeta som kundmottagare. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.

Arbetsuppgifter

I rollen som verkstadschef har du det övergripande ansvaret av driften av verkstaden, vilket till stor del består av administrativa arbetsuppgifter och planeringsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av beställning av varor, kvalitetskontroll av verkstadens arbete, kontroll gällande säkerhet- och budgetansvar samt kundkontakter. Du ansvarar även för personal, som består av tre däckmontörer. Som verkstadschef har du ett ledaransvar, där du delegerar, motiverar, utvecklar samt stöttar dina medarbetare. Eftersom arbetsgruppen är liten innebär det även praktiskt verkstadsarbete.

Formella krav

Utbildning: Lägst gymnasienivå

Erfarenhet: Arbetslivserfarenhet inom fordonsbranschen

Meriterande: C-körkort för lastbil och/eller släp, erfarenhet inom arbetsledning

Övriga krav: B-körkort, god datorvana

 

För att trivas i denna roll har du ett stort teknikintresse och du är bekväm i en ledarposition. Du lockas av att känna ett ägandeskap gällande den verksamhet du arbetar i och att i stor utsträckning arbeta med frihet under ansvar. Vidare trivs du med administrativt arbete och att skapa struktur. Att arbeta med stort kundfokus kommer naturligt för dig och du är serviceinriktad samt är förtroendeingivande. Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet för denna tjänst.

Låter detta intressant, är du välkommen in med ditt CV och ansökan.

Ansökningar kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Din ansökan skickar du till: carina.bjork@kransensgummi.se

Kransens Gummi AB

Carina Björk

Box 60

619 22 Trosa


Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Regionchef/Ulf Tillbom på tfn 070-4195668 eller på mail: ulf.tillbom@kransensgummi.se